Book a Call

Edit Template
Aproo cikkek - aproo.hu

Aproo cikkgyűjtemény - aproo.hu

Az aproo cikkgyűjtemény lehetőséget biztosít a minőségi linkek elhelyezésére. A cikk legalább 300 szóból álljon. Hosszú hivatkozásban helyezheti el a kulcsszavát. 06-30-331-2831

A  cikkgyűjteményeknek és a bennük elhelyezett minőségi bejegyzéseknek fontos szerepük van a SEO és a SEM stratégiák kialakításában. Az aproo cikkgyűjtemény  ebben segíthet akár Önnek is.

Aproo cikkgyűjtemény: Kiemelten fontos a minőségi és a megfelelő szövegkörnyezetben elhelyezett link.

Ezért fontos, hogy alaposan nézzen utána a kiválasztott linkkatalógusnak, hogy az valóban releváns üzenetet kínál az oldalára látogató érdeklődőknek. Egyik fontos ellenőrzési pont az is, hogy keressen rá a cikkgyűjtemény domain nevére a keresőkben, hogy benne van-e az organikus  találati listákban, vagyis indexeli-e azt kereső. Ha, nem jelenik meg a katalógus, akkor annak tartalma sem lesz elérhető.

Többek között, mire figyeljen a linképítés során?

  • A katalógus bejegyzés hosszára, ami legyen legalább ötven szó.
  • A tartalom röviden írja le a hivatkozott oldal tartamát, és az olvasók valós információval való ellátására törekedjen.
  • A tartalom legyen egyedi, amit mondatonként ellenőrizhet a keresőben.
  • Egy bejegyzésben lehetőleg csak egy linket helyezzen el.
  • Az elhelyezett linkek, hivatkozások egy része az aloldalakra mutasson.
  • A többszavas (longtail) hivatkozások néha célravezetőbbek, mint az egy kulcsszavasak.
  • Fontos a képek alá elhelyezett optimalizált linkek építése is.
  • De, talán a legfontosabb a minőségi linképítés ritmusa, vagyis ne egyszerre hozzon létre nagy számú linket, mert ezt a keresők természetellenes népszerűség növekedésként fogják érzékelni. Ez minden képen büntetéssel, akár a keresőből való kizárással járhat.
  • Minden képen kövessük nyomon a linkünk sorsát, mármint azt hogy a Google indexeli-e és mikor a bejegyzéseinket.
Látogatottság növelés linkhálózat építéssel - Aproo cikkgyűjtemény.

A linképítés aranyszabálya az, hogy a kevesebb és rendszeresen a google kereső indexében megjelenő minőségi link, hosszabb távon sokkal eredményesebb mint sok , de rossz stratégiára épített nem minőségi link. A munka eredményét mindig ellenőrizzük (pl. google webmester eszközök). Ha, a kereső nem indexeli a bejegyzésünket 2-3 hónap alatt, akkor ezeket a linkeket zárjuk ki a linkprofilunkból.

2024 Aproo